Happy Sheads

Där jag bor, gör och älskar

Strupen vs strupen

Publicerad 2015-10-28 21:21:19 i Känsla,

Redan på morgonen känner jag igen den avoga känslan
Av att jag inte vill, inte ska, kommer inte att orka, skiter i det, men vet,,,,, att jag innerst inne kommer att göra det. Funderar lite på hur lång tid det kommer att ta innan jag gillar tanken, på att ... göra det.
Strupen är en brant gångväg som går parallellt med Billingebacken, alltså slalombacken. Den har en höjdskillnad på 132 m och är 1320 m lång. Strupen är en smal bergsklyfta 300 meter norr om Billingehus. Jobbigt och flåsigt värre, men än jobbigare att ta sig ner och tillbaka. Enklast är om man kan småjogga nedför.
Det finns en träningstävling som heter Strupen upp, går av stapeln i början av augusti. 
                           
 
 

Att bruka innerfönster som förr

Publicerad 2015-10-27 19:04:57 i Inredning,

Då var det dags, at för första gången sätta in de gamla innerfönstren.
De har haft sin plats i solen. Bara stått där uppe på vinden och vilat sig ifrån sina göromål, bidat sin tid, gulnat och blivit fula. Till och med en del har grönat.....
Nu är de på plats i de rummen vi kommer att använda i vintertid. Vi ska prova med detta i vinter och faller det väl ut, kommer vi att renovera de gamla vackra fönstren och bruka dem som de ska användas, som innerfönster under vintertid. Vi har till och med, som sig bör, lagt fönstervadd emellan. Vad, tänkte jag, var köper man sådant idag? Jajjemen, Ica hade till försäljning, vilket förvånade mig mycket, Har sett en del andra varianter på detta, men nu första året väljer vi att göra som traditionellt är, eller var. Precis så som man gjorde förr.
 
 

Jag gillar också kjoltyg, gör du?

Publicerad 2015-10-25 08:12:33 i Mode,

Skjortel....
 
Lagom murrig och snyggt, lite kortare kjol för oss som kan tänka sig att visa lite ben. Det går väl an när man kan täcka benen en aning. Både täcka benen och dra på sig ett par stövlar. Jajjemen, menar of course läderstövlar.
http://www.kjoltyget.com för dig som vill variera din kjol. 

Om

Min profilbild

Gullan

Den här bloggen handlar om lite om mig, min stil, min passion för skapande och inredning och alla vackra saker som gör livet. Mode, motivation och personlighet. Jag bor i lägenhet med familjen och vår boxer Nero och har ett underbart sommarhus på Öland. Ön med det vackra och annorlunda landskapet med sitt otroliga ljus inspirerar mig. Känn dig välkommen till min blogg!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela