Happy Sheads

Där jag bor, gör och älskar

Är du donator?

Publicerad 2014-10-08 13:29:51 i Allmänt,

Donationsregistret
 
För många av oss är det en självklarhet att dela med oss, även av vår kropp. Även om det känns olustigt och obekvämt att ta ett sådant beslut om hur saker och ting ska ske när vi är döda, är det ett viktigt beslut att ta. Vetskapen om att du ämnar donera efter din död, kan kännas stort för en del, naturligt att ge om man någon gång skulle få, tänker andra. Några tycker det känns otäckt på något subtilt sätt, men har ändock anmält sig för den goda sakens skull. 
Saken kan ju komma till sin spets om det händer något i din närhet, där någon behöver hjälp för att överleva. Jag tror att där och då känns det bra att ha fattat det beslutet, för att slippa det i denna stund då du är i full affekt.
 
http://www.socialstyrelsen.se/donationsregistret/anmalan

Om

Min profilbild

Gullan

Den här bloggen handlar om lite om mig, min stil, min passion för skapande och inredning och alla vackra saker som gör livet. Mode, motivation och personlighet. Jag bor i lägenhet med familjen och vår boxer Nero och har ett underbart sommarhus på Öland. Ön med det vackra och annorlunda landskapet med sitt otroliga ljus inspirerar mig. Känn dig välkommen till min blogg!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela