Happy Sheads

Där jag bor, gör och älskar

Har du någon gång tagit en springnota?

Publicerad 2016-10-20 21:02:46 i Allmänt,

Äta först, springa sedan
Har du varit med om det någon gång. Antingen att du i förväg satt och mumsade på god och nyttig mat, och kanske där och då visste med dig att du icke tänkte betala. 
Eller var det helt enkelt en spontangrej, att testa och springa och se om det verkligen fungerade.
Eller, har du blivit ifrågasatt när du rest dig för att gå, om du verkligen har betalat. Detta hände mig, men lyckligtvis hade jag kvittona kvar i min plånbok. Dålig koll på sin personal samt att vi blev serverade av tre st olika personal. Skulle du gått tillbaka till den restaurangen igen? 
 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2016-10-25 07:32:55

Jag hade definitivt gått tillbaka! Varför inte lixom??? De kanske hade mycket att göra o ville vara säkra. Ni blev ju servade av tre olika lixom. De kanske helt enkelt var osäkra om ni hade betalat. Det var kanske någon ny servitris på restaurangen, alla har vi ju varit nya på något någon gång. Eller hur? De kanske har fått springnotor det sista o vill inte att det ska ske fler gånger. Finns tusen orsaker till varför de frågade igen. Var ALLT bra förutom den frågan, varför skulle ni inte gå dit igen?

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Gullan

Den här bloggen handlar om lite om mig, min stil, min passion för skapande och inredning och alla vackra saker som gör livet. Mode, motivation och personlighet. Jag bor i lägenhet med familjen och vår boxer Nero och har ett underbart sommarhus på Öland. Ön med det vackra och annorlunda landskapet med sitt otroliga ljus inspirerar mig. Känn dig välkommen till min blogg!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela