Happy Sheads

Där jag bor, gör och älskar

Hur har du med staken?

Publicerad 2014-11-29 20:02:00 i Inredning,

Adventstid!
Seden kom till Sverige under 1800-talets slut. Sedan dess har vi anammat den och pimpar den allt mer. De flesta inredare har lämnat renlaven kvar i skogen och övergått till grön mossa, som gör så mycket mer med inredningen. Mossor uppkom för cirka 450 miljoner år sedan. De är nästan alltid gröna och saknar rötter.
 
 
Polkastaken har vi i köket och inga klåfingrar ska norpa någon gris. Fatet med grönmossa och blockljus står på matsalsbordet. Den gröna mossan lyfter hela adventsgruppen. Blir så fin mot allt det vita!

Hudvårdar du?

Publicerad 2014-11-26 16:49:01 i Personlighet,

Vad smörjer du med?
 
Att sköta sig, både på ut- och insidan är lika viktigt! För torr hy, för fet hy, för ungdom och för äldre, för kvinna och för man. Visserligen har jag smörjt mina händer nattetid med olivolja och låtit vila i detta. Men förstod inte förrän jag tog del av ett tv-program, där kvinnan presenterade flertal olika naturliga oljor som hon använde på olika ställen på kroppen.
Sagt och gjort, köpte på mig lite av varje; Sesamolja smörjer jag hela kroppen med efter dusch, kokosolja helkropp likaså, mandelolja ibland till ansiktet och framförallt Arganolja till ansiktet morgon och kväll. Jag upplever en oerhört stor skillnad på hudkrämer och dessa oljor. Krämerna lägger sig på ytan, medan olja tränger in och gör gott. 
Ger dig garanterat en mjukare hy, lika enkelt att smörja in sig med. De flesta produkterna finns på på Ica, dessutom KRAV-märkta, och räcker minst lika länge.
Och nej, det blir inte fett utan allt tas upp av huden. Har du torrt och frissigt hår kan några droppar olja göra susen.
 
 
 

Om

Min profilbild

Gullan

Den här bloggen handlar om lite om mig, min stil, min passion för skapande och inredning och alla vackra saker som gör livet. Mode, motivation och personlighet. Jag bor i lägenhet med familjen och vår boxer Nero och har ett underbart sommarhus på Öland. Ön med det vackra och annorlunda landskapet med sitt otroliga ljus inspirerar mig. Känn dig välkommen till min blogg!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela