Happy Sheads

Där jag bor, gör och älskar

Bajsar många hundar i nordsydlig riktning?

Publicerad 2016-04-30 10:31:02 i Funderingar,

Är det så att jycken din skiter i vädersträck?
Har du på din hundpromme uppmärksammat eller noterat i vilket vädersträck jycken lägger en kabel? Är det så at den dyngar sig åt samma håll, typ norr-sydlig riktning, eller lägger den en lort närhelst och var som helst det passar.
Familjens hund, vår boxer bryr sig inte det minsta om var han lämnar sin spillning. Det ska gärna vara ute i höggräset eller än hellre rumpan upp emot ett staket. Innan han lämnar sitt avtryck har han stegat ca 7-10 steg samt att han far runt som en virvelvind. Märkligt sätt att tömma magen och samtidigt att markera revir.
 
 
 

Spotify levererar begravningsmusik, bra eller dåligt?

Publicerad 2016-04-19 20:12:09 i Funderingar,

Är det morbit eller trösterikt?
Känns det ok för dig att du kan hämta ner musik till din nära och käras begravning på Spotify? Eller känns det för ytligt, till för vem som helst. Just den musik du valt för att hedra din avlidne anhörig, kanske inte ska vara tillgänglig för gemene man. Eller är det kanske ett tecken på att den nya tiden styr även över döden. I alla situationer - såväl i glädje som i sorg så är musik trösterikt.
Är det så att vi sörjer mer och starkare om det är en yngre människa som gått bort och tar det mer som tidens gång och avslutar det hela mer likt en fest om den som gått hädan var äldre.
 

Långt ner i lögnhalsen

Publicerad 2016-04-18 21:44:08 i Funderingar,

Far du med osanning
Eller ljuger du bara lite. Eller ljuger du om lögnen också, liksom späder på den lite. Ljuger du om det lilla, kanske du ljuger om viktig saker också. Självklart tror inte jag att man kan vara hundraprocentigt ärlig, men bra när. Att blåljuga eller bara fara med lite grand osanning är lika illa. Tyvärr går det inte att vara till fullo ärlig, då fungerar inte det sociala samspelet. Tänk alla mindre sanningsenliga kommentarer du fällt om både personer, saker och handlingar. Många gånger ljuger vi för att vi vill vara artiga.
 
 
 

Om

Min profilbild

Gullan

Den här bloggen handlar om lite om mig, min stil, min passion för skapande och inredning och alla vackra saker som gör livet. Mode, motivation och personlighet. Jag bor i lägenhet med familjen och vår boxer Nero och har ett underbart sommarhus på Öland. Ön med det vackra och annorlunda landskapet med sitt otroliga ljus inspirerar mig. Känn dig välkommen till min blogg!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela