Happy Sheads

Där jag bor, gör och älskar

Stressar du?

Publicerad 2014-12-23 09:02:39 i Personlighet,

Vari består stressen?
Jag må vara dum, korkskallig eller oberörd, men jag förstår faktiskt inte hur det kommer sig att det ska vara och är för en del, så himla stressigt i juletider? Vad är det så mycket mer av i jul- och nyårsveckan som vi inte har runt omkring oss till vardags? Vanligtvis så städar vi, handlar, lagar mat och tvättar när andan faller på eller när vi tycker att det behövs. Eller är det endast så enkelt att jag inte är den sortens person som stressar inför julen, likväl som jag ej heller stressar inför en större fest, en studentmottagning m fl.
Julstress= ngn blandning mellan prestationsstress och konsumtionshets. 
Ta en toy vettja´! Tror nog att tomten kommer i alla fall. How how...
 
     
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 

Rockar du fett?

Publicerad 2014-12-22 15:00:49 i Inredning,

Olika strömningar...
Gamla LP-skivor finns massor av i vårt förråd. Tyvärr är några, antagligen de mest värdefulla avyttrade. Det var kring millenienskiftet och lite dessförinnan ett enkelt sätt att tjäna lite pengar; man sålde helt enkelt sina LP-skivor till skivhandlare. Tog du med ett tio-pack under armen när du tog tåget till Göteborg, var shoppingen räddad.
Ack, vad man kan ångra sig. Lyckligtvis finns en hel del gubevars´ bevarade. Är man musikälsare, gärna lite av det hårdare slaget, kan kanske dessa skivor med snygga fodral falla dig på läppen :) 
 Visst passar dessa utomordentliga artister till att skaka rumpa eller hoppa, shaking & rock´n roll.
 
 
 

Miss Mona

Publicerad 2014-12-21 22:14:15 i Mode,

Halsvärmare
Vill du ha något som både är värmande och snyggt, pallra dig till Vero Moda, eller till Vera som jag säger.
Där finner du denna halsvärmare i form av en fuskolle. Jag kallar den för kissen, då den påminner mig om en katt. Miss Mona tror jag att Anton Modins katt heter. Anton som är huvudperson i Anders Jallais romaner. Har du ännu inte hittat Jallai i bokhyllan, så ta dig dit. Väl läsvärda och intressanta.
 
http://www.veromoda.se/?forcecountry

Om

Min profilbild

Gullan

Den här bloggen handlar om lite om mig, min stil, min passion för skapande och inredning och alla vackra saker som gör livet. Mode, motivation och personlighet. Jag bor i lägenhet med familjen och vår boxer Nero och har ett underbart sommarhus på Öland. Ön med det vackra och annorlunda landskapet med sitt otroliga ljus inspirerar mig. Känn dig välkommen till min blogg!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela