Happy Sheads

Där jag bor, gör och älskar

Är vi nordens samvetsbyggare?

Publicerad 2016-05-26 21:33:16 i Funderingar,

Byggbranschens alla fuskbyggen är inte längre dolda
Hur fungerar prispressen på marknaden. Sätter den svensk lag ur spel helt och hållet? Byggfusket med både pressade priser och att hålla byggtiderna föder ett enormt byggfusk, med mängder av byggfel, både för mig som som kund och slutproduktens resultat. Min undran är varför inte byggbranschen själv är villig att ta tag i detta, för att på något sätt kvalitetssäkra både sig inåt framförallt, men också ut mot kund. För vem vill sätta sig i ett flygplan som inte är säkert till hundra procent??
 
 
 
 
 
 

Vad är fri vilja

Publicerad 2016-05-25 20:13:46 i Allmänt,

När hjärnan har börjat fundera,
har den i stort sett - nästan bestämt sig.
men... vi kan då välja att avbryta! Men, vi gör det sällan, avbryter alltså. Funderar vi för att vi väntar på att magkänslan ska inträda, eller att huvudet ska säga sitt.
              
 
 
 
 

Ränderna går aldrig ur

Publicerad 2016-05-25 20:10:21 i Mode,

Randigt syns bättre
Randigt är ett mönster som ca till hälften består av rektanglar bredvid varandra, med vanligt fixt avstånd mellan sig. Jajjemän, du har fattat det hela rätt, visst gillar jag ränder. Ränder, oavsett, nästan oavsett färgkombo så är det fräscht. Spelar ingen roll om det är i en randig gardinkappa eller om det är en enkel bomullsklänning, tom en mössa med halsduk. Just ja, PP är den största vinnaren här.
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Gullan

Den här bloggen handlar om lite om mig, min stil, min passion för skapande och inredning och alla vackra saker som gör livet. Mode, motivation och personlighet. Jag bor i lägenhet med familjen och vår boxer Nero och har ett underbart sommarhus på Öland. Ön med det vackra och annorlunda landskapet med sitt otroliga ljus inspirerar mig. Känn dig välkommen till min blogg!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela