Happy Sheads

Där jag bor, gör och älskar

Känner du till MunaMe

Publicerad 2015-12-09 19:04:00 i Familj,

Min stickande dotter
Hon hittade till detta kreativa, inspirerande, avkopplande, beroendeframkallande och utsökta intresse för drygt ett år sedan. Efter det har hon stickat och producerat det ena plagget vackrare än det andra. Framförallt till sina småkottar, mina/mormors stompisar. De flesta av hennes stickmönster har hon köpt från Norge. Jag är så glad och stolt över detta brinnande stickintresse. Det är såå hälsosamt att sticka, både för kropp och själv och man får och gör verkligen personliga och individuella plagg.
Till mig en tunnare mössa i alpakka/silke samt tovade innetofflor, båda så värmade och goa att bära.
 
http://muna.me/
Insta MUNA.ME

Kan en ödla vara både en skräckis och en snäll en

Publicerad 2015-12-08 19:39:23 i Mode,

Vilda djur i olika format 
Föredrar att ha dem på kläderna framför ett fysiskt möte. Vare sig det är geckoödlor eller lejon. Numera finns det blusar i viskos, ett tyg med snyggt fall och behagligt att bära. Dessutom är det relativt skrynkelfritt. Ett linne i matchande färg som tas upp i blusen kan vara snyggt till.
 
 
 
 
 
 

Varför är många av våra ungdomar nihilister?

Publicerad 2015-12-01 20:52:51 i Allmänt,

Är detta anledningen?
Där man använder argumentet att existensen är utan mening. De menar att moral inte existerar, alltså inga logiska eller moraliska värden som kan upprätthålla en regel eller att logiskt föredra en handling före en annan. Att man inga värderingar har, inga normer heller och förlorar därmed kontakten med samhället. De flesta idéal och många normer kan man inte avsäga sig, för att det påverkar en på något sätt. Detta ger balans i tilvaron och inget som den enskilde av egostiska skäl inte vill ändra på, för då rubbas balansen och den personliga friheten begränsas.
Många av våra relativt vuxna ungdomar använder detta som en förevändning för att kunna sitta vid datorn timme efter timme. 

Om

Min profilbild

Gullan

Den här bloggen handlar om lite om mig, min stil, min passion för skapande och inredning och alla vackra saker som gör livet. Mode, motivation och personlighet. Jag bor i lägenhet med familjen och vår boxer Nero och har ett underbart sommarhus på Öland. Ön med det vackra och annorlunda landskapet med sitt otroliga ljus inspirerar mig. Känn dig välkommen till min blogg!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela