Happy Sheads

Där jag bor, gör och älskar

Stråla på soltorkad gata

Publicerad 2015-04-30 22:09:52 i Känsla,

Sundried
Att känna sig vacker, både invändigt och utanpå. Kanske lite fräknar och solbruna armar, hår och klänning fladdrar i vinden, remsandaler på fötterna. Hjärtat är fullt så det nästan svämmar över, du känner dig lycklig, på oförtjänt gott humör. Hela du andas lugn och samklang, dina ögon ler, ditt kroppsspråk talar sitt tydliga språk. En hel och harmonisk människa.

Är du vän med dig själv?

Publicerad 2015-04-30 14:42:05 i Personlighet,

Okejar du ditt eget varande och görande?
Du känner tillit och respekt, en social relation där båda sidor känner tycke för varandra. Dina handlingar, det du gör överensstämmer med ditt tyckande, kännande och välsynkat med ditt hjärta. Följer du ditt hjärtas röst eller backar du när magen säger ifrån; nä nu jäsiken känns det inte alls bra. Du nästan slår knut på dig själv för att genomföra saker som bär dig emot. Nej du, det går inte an! Det ska kännas ok, gärna bra och helst riktigt bra. Du ska ha en go känsla i kroppen och ett leende på läpparna, du vet du att du gör rätt. Det är då du väljer det som är bäst för dig!
 
 
 

Hur många halskotor har en giraff?

Publicerad 2015-04-28 20:50:10 i Inredning,

Sju stycken!
Precis som människan och alla andra däggdjur har giraffen sju halskotor. Den är en lövätande idisslare. På gillet på Räpplingegården i lördags hittade jag denna utsökta giraff hos en dam som sålde lite loppisgrejor. Den såg så ensam och övergiven ut, så jag kände direkt att den var ämnad för mig, att ta hand om och vårda. Och ja, Martin min son, den ska självklart bli vit. Men först tänker jag pensla den med latex så att jag kan gjuta så några fler kan njuta av denna utsökta varelse.
 

Om

Min profilbild

Gullan

Den här bloggen handlar om lite om mig, min stil, min passion för skapande och inredning och alla vackra saker som gör livet. Mode, motivation och personlighet. Jag bor i lägenhet med familjen och vår boxer Nero och har ett underbart sommarhus på Öland. Ön med det vackra och annorlunda landskapet med sitt otroliga ljus inspirerar mig. Känn dig välkommen till min blogg!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela