Happy Sheads

Där jag bor, gör och älskar

Har du gjort en bucket list?

Publicerad 2016-07-09 09:44:45 i Motivation,

Hur många viktiga att-göra-innan-jag-dör-saker har du fått med?
10 viktiga saker du vill se
10 viktga saker du vill göra
100 djur att se innan du dör
100 platser du vill beöka innan du dör
100 drycker att smaka innan du dör
10 viktiga saker du vill säga till lika många personer
.........
..... listan kan göras hur lång som helst.
 
Allt på listan behöver ju inte vara spännande, annorlunda eller viktigt, det är du själv som sätter gränserna och du själv som besämmer vad som ska ingå. Att komma fram till sin lista, lista ut vad det är du vill hinna med här i livet, tar sin lilla tid. Och mycket tid, många timmar av din tid tar det. För mig är det viktigt att ha delmål.
Ställ frågor till dig själv, varför då och när då ex.
 
 

Är du en snoozemissbrukare

Publicerad 2016-07-09 09:41:22 i Allmänt,

Hur gjorde man innan snoozen fanns?
Upprepade väckningssignaler som man ställer in på sin väckarklocka...zzzzzzzzzz
Varför snooozar du? Ja, inte är det för att du är trött och behöver sova längre. Jag tror att det är en viss typ av människor som är snoozare. Jag vet, nu generaliserar jag grovt. Kan det vara så att de som snoozar inte har sovit färdigt, huvudet kanske är utvilat men kroppen kanske fortfarande är trött. Vad skönt att i stället gå upp i tid, ta dig den tid du behöver på morgonen för att få igång hela systemet - kropp o knopp. Äta något gott, ta del av nyheterna, göra sig i ordning, i lugn och ro, med en skön start på dagen. Kanske man kan byta den tiden på morgonen mot kvällens uppesittning. Lägg dig en kvart titigare så har du ju den stunden till godo dagen efter.
 

Om

Min profilbild

Gullan

Den här bloggen handlar om lite om mig, min stil, min passion för skapande och inredning och alla vackra saker som gör livet. Mode, motivation och personlighet. Jag bor i lägenhet med familjen och vår boxer Nero och har ett underbart sommarhus på Öland. Ön med det vackra och annorlunda landskapet med sitt otroliga ljus inspirerar mig. Känn dig välkommen till min blogg!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela