Happy Sheads

Där jag bor, gör och älskar

Spetskänning

Publicerad 2015-09-13 22:18:38 i Mode,

Motvalls top
Modell linne är i mina ögon avklätt, medan polo är påklätt. För att få till något snyggt anno 2015 kanske man ska blanda dessa två. Färgen avgör intrycket; vit spets skirt och oskuldsfullt och svart svets presenterar synd. Var sak har sin tid.
 
Jag matchar denna med svarta brallor, antingen snyggbrallor med lite häng och snäva i vaden eller svarta jeans med lackstövletter till.

För oss som väntat.... på god läsning

Publicerad 2015-09-13 14:42:55 i Läsning,

Millennium 4
Nu handlar det inte bara om Lissan , utan nu gör Millan entré i boken. Och, visst är den läsvärd! Hade dock inga speciella förväntningar på den, så jag blev positivt överraskad. Samt att det var ett antal år sedan som jag sträckläste böckerna.
 

Har du några specifika sentenser?

Publicerad 2015-09-13 14:41:28 i Funderingar,

Sentenser
kan påverka både tanke och handling och förhoppningsvis och förmodligen kommer de att förändra din vardag. Sentenser är för mig levnadsregler. Kan vara små påminnelser som du blir uppmanad att tänka på, göra, eller göra nästa gång. Ofta för att bekräfta och fastställa en god handling eller en god tanke. Men.. framförallt ska det leda till en positiv personlig utveckling för din egen del.
- Lyssna mellan raderan.
- Våga prova nya spår.
- Ge dig tid att vänta
- Insikt är viktigare än åsikt
 

Om

Min profilbild

Gullan

Den här bloggen handlar om lite om mig, min stil, min passion för skapande och inredning och alla vackra saker som gör livet. Mode, motivation och personlighet. Jag bor i lägenhet med familjen och vår boxer Nero och har ett underbart sommarhus på Öland. Ön med det vackra och annorlunda landskapet med sitt otroliga ljus inspirerar mig. Känn dig välkommen till min blogg!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela