Happy Sheads

Där jag bor, gör och älskar

KBT på hög nivå

Publicerad 2016-03-31 21:02:26 i Allmänt,

Har du testat höghöjdsbana?
Att hänga, klänga och slänga bland lianerna långt ut i djungeln, är inte alls nära vad jag hade tänkt mig att göra på semestern. Som alla vet så ska man alltid utmana sina gränser, gå emot sina bekvämlighetszoner och utsätta sig för tänkt eller upplevd fara. Jomen, på´t bara!
 

Reklam för mensskydd på bästa sändningstid

Publicerad 2016-03-28 20:45:33 i Funderingar,

Generar enorma summor av pengar!
Ja, givetvis går detta till tillverkarna av allsköns skydd att använda när du har mens, men också till reklamtelevisionen. Detta är ett märkligt fenomen, varför marknadsförs inte andra alternativ för oss kvinnor, att ha som skydd när vi menstruerar, månadsblöder, montan, mensar, blöder mm. Finns mig veterligen, ingenstans att köpa här i Sverige. Kan tycka att åtminstone apoteket kunde ta hem och påvisa vilka alternativ som finns att köpa. Är du vän med din kropp, rekommenderar jag menskopp. Bra miljöval, billigt och enkelt - man kan alltid bära den med sig på ett eller annat sätt, fungar superbra och håller i ca tre års tid.
 
 

Tygkassar

Publicerad 2016-03-28 20:41:10 i Känsla,

Är det en självklarhet för dig?
Jajjemen, alltsedan 25 år tillbaka, är det en naturlig del av inköpen när vi handlar mat och diverse livsmedel. Stoppa ner ett gäng med tygkassar i den största tygkassen du har. Förhoppningsvis kommer denna vana att utökas då priset på plastkassarna kommer att höjas. Miljövänligt och så mycket lättare att bära tyngre saker i. Tål att tvättas i maskin år efter år.
 

Om

Min profilbild

Gullan

Den här bloggen handlar om lite om mig, min stil, min passion för skapande och inredning och alla vackra saker som gör livet. Mode, motivation och personlighet. Jag bor i lägenhet med familjen och vår boxer Nero och har ett underbart sommarhus på Öland. Ön med det vackra och annorlunda landskapet med sitt otroliga ljus inspirerar mig. Känn dig välkommen till min blogg!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela