Happy Sheads

Där jag bor, gör och älskar

Cykelkärra vs mjölkkärra

Publicerad 2015-07-29 17:42:00 i Familj,

Vilket drag
De små glina tycker det är toppenkul, lattjolajbans att bli dragna i vagn. Jag minns mina sommardagar åppa Videlund när vi drog varandra i cykelkärran. Ibland var det ett par mjölkkannor med på flaket, ibland fick vi med oss postväskan hem.
Mormors stora gullefjun
Mormors lilla stumpa är väldigt fundersam över något. Mitt lilla gullefjun.
 

Diggilo diggiley, med gyllene skor

Publicerad 2015-07-26 10:58:00 i Mode,

Just like the Herrey brothers,
Jomenvisst är det pessetofflor, men med style. Att stoppa in foten i ett par tofflor är lika spännande som tråkigt. Men förgyller man överdelen med lite glamour känns det genast lite bättre. Dessutom av ett för fötterna skönt skomärke, då vi ska vara rädd om våra fötter.
 
 

Zandaler a la zebra

Publicerad 2015-07-23 18:11:34 i Mode,

Zandaler
Trots att företaget ej valde att anställa mig, valde  jag att handla av dem. Vän av ordning, så väntade jag på ett bättre pris och då slog jag till. Har gluttat på dessa ända sedan i vintras när jag var på intervjun och fick deras skokatalog.
 

Om

Min profilbild

Gullan

Den här bloggen handlar om lite om mig, min stil, min passion för skapande och inredning och alla vackra saker som gör livet. Mode, motivation och personlighet. Jag bor i lägenhet med familjen och vår boxer Nero och har ett underbart sommarhus på Öland. Ön med det vackra och annorlunda landskapet med sitt otroliga ljus inspirerar mig. Känn dig välkommen till min blogg!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela