Happy Sheads

Där jag bor, gör och älskar

En näbbig attityd

Publicerad 2016-09-27 21:42:34 i Mode,

Som på det goda 70-talet
När vänstervågen var stor och man gick i militärskjortor, hemvävda kjolar och näbbstövlar. Nu är det inte längre vänster, nu är det trendigt. Ja, du ser, hur modet påverkar oss alla. Söker på dockstasko.se för där vet jag att det tidigare funnits. Dock tror jag inte att de under sommarsäsongen tillverkar skor av denna modell, utan det är nog mer vinterbetonat. Så jag får stilla mig lite och avvakta till kallare och kyligare väder kommer. För det gör det med all säkerhet. Än trendigare är det om du skulle välja ett par i knallig rosa, klarröda eller skogsgröna. Finns i många fina, både naturliga och glada färger. Dessutom är det Tärnsjö garveri (House of Lether) som tillhandahåller det fina lädret. 
Finns även att köpa här:
 

Hur prioriterar du?

Publicerad 2016-09-26 21:36:46 i Läsning,

Jag kör med Prio ett
Emelie Schepps tredje bok, den är väl värd att plöjas igenom. Slutet är som vanligt lite otydligt, med förhoppning om att fortsättning följer. Men väl värd att läsa den avslutande delen i denna troligin. Baktid vävs in med både samtid och förmodligen framtid för att följa Jana Berzelius problematiska, vidriga och ofattbara uppväxt. Huvudkaraktären både upprör och förbannar. Emellanåt slinker hon för lätt igenom lagens nät, men nu är det ju en bok. Detta är den bästa av de tre Schepp har skrivit. 
Märkta för livet     
 

Ljussvart och mörksvart

Publicerad 2016-09-17 09:56:17 i Inredning,

Svärtan svärtar svart
Ibland när ett visst stort blågult företag erbjuder tillfälliga kollektioer brukar jag vara rapp att kolla in läget. Denna gång blev det Svärtan. Indiens urbana miljöer utgör nerven i Svärtan, som är resultatet av ett samarbete mellan en svensk formgivare och indiska modestudenter. Borta är de färgstarka assocciationer vi vanligtvis förnkippar med indien, nu är det poetiska, abstrakta mönster och en svart, vit och grå färgskala, det mesta monokromt, men i väldigt mjuka linjer. Jag gillar den skarpt. Har redan idag tre köpt på mig ett antal varor, så redan då var på upphällningen vad gäller antal kvar i lagersaldo.
 

Om

Min profilbild

Gullan

Den här bloggen handlar om lite om mig, min stil, min passion för skapande och inredning och alla vackra saker som gör livet. Mode, motivation och personlighet. Jag bor i lägenhet med familjen och vår boxer Nero och har ett underbart sommarhus på Öland. Ön med det vackra och annorlunda landskapet med sitt otroliga ljus inspirerar mig. Känn dig välkommen till min blogg!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela